III LO w Chorzowie
Co do godziny spotkania to chciałbym napomknąć, że z Wami (czytaj: Grzybami) chcieli się spotkać Krystian i Patryk. Z powodów sobie znanych nie będą na imprezie, ale miło by im było się z Wami zobaczyć wcześniej > Nie wiem czemu sami tu tego nie napisali, tylko ja to muszę za nich robić. Więc umówcie się tam z nimi, bo ja za niedługo mykam do Silesii, no i po mopowaniu podłogi (około 20:55) , wyniesieniu śmieci na rampę (ok 21:00) i podpisaniu się na liście będę kierował się w stronę Kocyndra, a więc zobaczymy się już w środku, no to do zobaczenia wieczorem (mam nadzieję, że się Was trochę uzbiera!)
to moze sie umowimy np na 8 to w kocu jeszcze nikogo pewnie nie bedzie to da sie pogadac wiec chlopaki beda mogli spokojnie wpasc bez obaw ze przypadkiem zostana zaciagnieci w wir zabawy a tak swoja droga to gdzies tam mi wpadlo w oko ze krystian ma przyjsc ze swoja kobieta, czy moze mi sie przewidzialo?
tzn jakiej sceny?????? :> nie wiem co gorzej: na oczach dziewczyny krystiana czy na oczach chlopaka marty ;d
hej
Niestety brak internetu pozbawił mnie tej poniedziałkowej rozpusty P
Widze ze nie tylko mnie i po aprobacie Princessy proponuje czwartkowe piwobranie w FOKUSIE , zarezerwuje się loze i pogada:)
a Fokus bo nie będzie sporow miejscowych wszak batory ;p
) DAjcie znac moje kochane dzięciołki
Madlene.
ciesza się juz są 3 osoby chętne proponuje tak kajs 15 sto godzina Graż moznaby Ci powierzyc abys sam tam jako znawszyni rejonowa nam te loze zarezerwowała sie najwyzej zrzucimy po złotym a jak bedzie chciala wiecej to powiesz:D ze kryzys
nieno rezerwacja jest chyba za free ale nie rezerwują dla 3 osób, a jak zobaczy, że tylko tyle przyszło, to nas nie wpuści.;p a o 15 to tam i tak tłumów byc nie powinno;p poza tym, jak nie ma wiecej chętnych to moze spotkać sie lepiej kiedy indziej jak ktos się jeszcze połasi ;>