III LO w Chorzowie
a kto mi bedzie jutro podpowiadac ;( ja bede taka samotna na podstawowowej bioli ;( ale to wcale nie oznacza ze macie za mnie mniej trzymac kciuki ;P jutro o godzinie 9 rozpoczynacie wszyscy modly ;d;d a w srode jak bedziemy pisac mate to macie isc pieszo do czestochowy <lol> powodzenia wszystkim jutro ;*
Ostatnio edytowany przez gucha (2008-05-11 19:41:09)
18/20 ziomy gora <lol>
O nie... Ja wam tak zazdroszczę , że już to macie za sobą... Ale może jakieś wskazówki dla tych , którzy jeszcze muszą się stresować?:>:>:> Z czego mamy się uczyć?
hmm.. Szczerze mówiąc pytania były zaskakujące. Bardzo luźno nawiązywały do prezentacji i sprawdzały wiedzę. Np. Miałam prezentacje "miasto jako przestrzeń życiowa cos tam coś tam" a pytania miałam z filozofii: musiałam wiedzieć, czyjego autorstwa jest teoria o utopii i antyutopii (Morus) i który filozof uważał cywilizacje za szkodliwą i propagował powrót do natury (Rousseau), a także pytanie z "Zbrodni i kary". Osobiście byłam trochę zaskoczona - dobrze, ze powtórzyłam epoki przed pisemną Pozdrawiam i...będzie dobrze:)
Moje pytania (do tematu dziecka) to: jak się nazywało pokolenie Baczyńskiego i jakie mieli założenia, wyjaśnić utylitaryzm i pracę u podstaw, dlaczego Małego Księcia można nazwać przypowieścią i reszty nie pamiętam