III LO w Chorzowie
Cześć Grzybeczki moje najsłodsze ;* jak tam Wam płynie życie... Ja aktualnie wiodę posesyjne życie ;D i w związku z tym wpadłam na jakże genialny pomysł wybrania się na wspólne balety ;P tak więc co powiecie na Kocynder w najbliższy poniedzaiłek ;> myślę, że już większość z nas ma zdane egzaminy, a że będą jeszce ferie to myślę że miło byłoby się spotkać no to czekam na potwierdzenie przybycia ;D ;***
Mi ten poniedziałek średnio pasuje bo do 21 jestem w pracy , a we wtorek znowu "do roboty" , no ale jakby uzbierała się spora grupka chętnych, to mogę tam się pojawić na chwilkę (no ale tylko na chwilkę)
Siemanko ludzie
Musicie mi wybaczyć, ale ja jeszcze we wtorek na uczelnię pomykam i muszę się w poniedziałek uczyć. Za to bardzo chętnie się spotkam w innym terminie Najlepiej umówmy się na któryś piątek, bo wtedy z reguły wszystkim pasuje
ja w sumie mam przed sobą sesję poprawkową ;D ale i tak miałam w planach się wybrać tam właśnie w tym terminie ;Dwieec idealnie ;p jesli chodzi o reszt to wiem, że mucha racze odpada, bo jej men mo urodziny, gołąb też, bo wyjechała ;]
jakby to powiedziala nasza gwiazdeczka madzia c.: trzeba sie bylo uczyc przez caly semestr to by z sesja nie bylo problemu zgadzam sie ! ja sie uczylam i od 3 mam wolne <lol>
No więc chwała moim wrednym wykładowcom, którzy narobili nam egzaminów dzień za dniem.. Dzięki temu teraz mam wolne.. Jakoś w sumie wyszło mi, że to prawie 3 tygodnie.. Eh.. Ale jako że malutko będzie przedstawicieli dziennikarstwa, to ja zabieram ze sobą Monikę! Wytworzymy sztuczny tłum na parkiecie..
To może ja też kogoś zabiorę i będzie tłumnie
Chociaż znając leni otaczających mnie, hmm...to nie wiem, nie wiem
Pozdrowienia;*
Dlaczego nie chcesz ze mną pojechać do Warszawy miasta szpanerów!?