III LO w Chorzowie
Ludziska, bo nie było mnie ostatnio długoooo w szkole;) i się tak zastanawiałam czy jakieś decyzje zostały podjęte w sprawie tabla?
Dlaczego nie chcesz ze mną pojechać do Warszawy miasta szpanerów!?
nieno chyba nie bardzo? chyba, że zostały przegłosowane te baloniki ;>
a jeśli chodzi o zdjęcia, to wiola będzie w stanie robić je od 15 maja, po jej ostatniej maturze.
do tego czasu jednak powinniśmy mieć jakąś koncepcję ;>
Kojarzycie tablo byłej men? Taki jeden duży fotomontaż I nie mają samych twarzy, a widać ich całkiem dobrze, bo zdjęcia są połączone w jedno. Jestem za tym, żeby zostawić zdjęcia z murami, ruinami i kamienicami i zrobić coś podobnego:) będzie ciekawe i oryginalne, a nie będziemy za bardzo się wybijać na tle innych, tak jakby to było w przypadku baloników
dokładnie. w kanciapie są złożone tabla, zachęcam do popatrzenia sobie na nie i ocenienie ich. zdjecie twarzy+ ponętny biust/tors, cikawe tło, na wiekszości coś innego i ładnie to wszystko wygląda;)
ja z muchą sprawdzałam z jednego kanciapowego, które wydawało nam się dobre. ale nie pamiętam nie chcę oszukać, ale coś 100x70 chyba... ale sprawdzę to w czwartek jak będę w szkole. moze narazie wstrzymajmy się z kupnem, bo nie jest nam juz teraz niezbędne
powiedziała koza ;D
nie lubię łańcuszków, ale doszło do mnie to. http://www.kombinet.pl/~zorrro/matura.html
wolę nie ryzykować ;D
Pomysł Agi, żeby zrobić podobny fotomontarz jaki zrobiła klasa men jest dobry;) Fajnie wygląda i jak na razie jest to jedyne takie tablo (przynajmniej tak mi się wydaje). Fajnie by wyglądało, gdyby tłem były ruimy, a nie baloniki- bo one są nudne i troche dziecinne... No ale dostosuje się do decyzji większości
I co to fotomontażu z 35 zdjęć na różnych tłach... Ja absolutnie nie dam rady. Jak ktoś inny chce to proszę bardzo Dla mnie to wy za wysokie wymagania macie Jestem przecież tylko prostym człowiekiem ze wsi