III LO w Chorzowie
ha ;D ja jestem za, jako, że wakacje się zbliżają, i na coś trza rwać a chyba nie na chomiki ;D ino trzeba poczekać aż sie polepszy pogoda, bo w taką to średni miło Oo
Heeeellloł jeloł klaso;)
to cooo może jakieś rowerki? znam fajną trase;) wszystkim się podoba;) więc Wam też musi;)
jak co mam 2 rowery;) więc komuś moge dać
Dlaczego nie chcesz ze mną pojechać do Warszawy miasta szpanerów!?
No i przyszła zima a dziennikarskiej na rowerach nie widziałam:) No może pojedyncze osoby... Może jakieś łyżwy nam się udają
Tylko muszę was uprzedzić, że Marta pływa stylem spacerowym... Co oczywiście zasługuje na uznanie, bo nikt inny nie potrafi spędzić w basenie godziny mocząc jedynie 38% swoje ciała.. ;p No i ten czepek... Mmmm... Widziałam go raz, ale naprawdę robi mocne wrażenie!
( Buziaki dla Martitki! ;* )
ja jestem zaa, ale pierw musze se kupić strój sportowy, czyli taki, który odsłania jedynie uda, bez chomikóf;D ale lajtowo na wolce jest 20% przecena, więc myślę, że damy radę w najbliższym czasie to załatwic ;D
mi został 'chomikowy zakrywacz' z czasów gimnazjalnych...kiedy sport był dla mnie ważny... aaaj Grzyby rozkleiłam się...
hahaha ;d ja niestety nie widziałam pływajacej martitki ;d i co do basenu to ja nie wiem czy chcę przed Wami obnażyć moją całą nagą prawdę <hahaha> i w ogóle ja nie wiem czy jak do tego basenu wpadnie tyle chomików naraz, to czy jeszce będzie w czym pływać, bo może się wylać troszke wody z basenu <lol>