III LO w Chorzowie
no wszystko raczej jest w centrum a myśle, ze wcześniej i tak sie gdzieś spotkamy
a czy ktoś był już w cogi na tej imprezie ? bo ja słyszałam, że tam jest fajnie, ale to ogólnie ciężko zweryfikować, bo każdy lubi co innego.
proponuje więc skromnie, że jeśli ma to być nasza ostatnia i udana impreza, to może wybierzemy coś sprawdzonego jednak. ale to pod dyskusję.
poza tym, cześć osób z chorzowa, czy świetochłowic twierdzi, że lepiej coś w cho, bo cyt. z gołębia: 'kaj indziej dalekoooooo'
ale było to wypowiedziane na propozycje spizU, więc może jeśli chodzi również o katowicki klub, ale ulicę dalej, to już robi się bliżej ?
Ludziska jest problem, moja mama zamówiła 24 bukiety (według tego jak jej podaliśmy), a ja się doliczyłam 18 (z p.Hantke i p.Strojny=20). Pomóżcie!!!
To moja lista:
1.Rott 11.p.Hawryluk
2.p.Kurek 12. p.Ciekała
3. angielski w sensie berecik ( nie pamiętam nazwiska) 13.p.Skitek
4.angielski co was teraz uczy 14. p.Jochymska
5.p.Tara 15. p.Buja
6.p.Tudyka 16. p.Wacławczyk
7.p. Żaczkowski 17. p. Skorus
8. francuski 18. p.Mozgol
9.p.Witas 19. włoski (ktoś się u nas tego uczył, coś mi tak świta)
10. p.Machura
Ostatnio edytowany przez Jadzia (2008-04-24 18:04:16)
kocham was grzyby ;* było bombastycznie, niech żałują ci, których nie było.
boski arek, który nie chciał pić wina i sikał 'kulturalnie na placu, a nie w bramie' i chomiki dens, to to, czego było trzeba. teraz nic, ino się uczyć ;D
hevenajs weekend ;D
;*;*;* ja tez wam grzybki moje najukochansze chcialam podziekowac ;* cuuuuudnie bylo ;* takie baunsy ;D;D tylko nam juz pozniej dj nie chcial grac ;D az sie wierzyc nie chce ze jestesmy juz absolwentami <dumny> ;D ale mam nadzieje ze jeszcze nieraz sie spotkamy ;D wspolne balety zawsze mile widziane ;P kocham was ;*;*
No ja myśle że sezon imprez to się dopiero zacznie po maturach:D wtedy to sobie poszalejemy!! zdjęcia wyszły...śmiesznie inwencja twórcza fotografów była chyba głęboko ukryta:P jak ktoś pragnie być szczęśliwym posiadaczem to w poniedziałek płytki chyba że mnie ktoś nauczy jak to na jakiś serwer wrzucić muaaa:*
GRZYBASSSY :]
Marta:* ja Ci moge walnac instrukcje;d ale nie dziś;d zrobimy to potem oka? bo musze hasła poszukać;P
Dlaczego nie chcesz ze mną pojechać do Warszawy miasta szpanerów!?
http://picasaweb.google.com/Marcik89
link to fot, jakby ktoś nie dostał na gg.
marto, dziękujemy !