III LO w Chorzowie
Kaj ludziska idziemy z tej okazji?
Propozycje Gra¿in z Ba¿in:
5 kaj idemy w koñcu piæ i jak to mamy zamiar rozplanowaæ, w sensie, czy po szkole od razu i w tym wypadku gdzie (we¼my pod uwagê, ze bedzie nas du¿o, a wiêkszo¶æ pewno pomy¶li o focusie )) ) czy spotkamy sie jednak w pi±tek wieczorkiem np. w parku (ponoæ ma byæ ³adnie jak mówi mi prognoza pogody) a potem od razu idziemy ba³siæ i tu siê rodzi nastêpne pytanie gdzie chcemy isæ ba³sic. pada³y propozycje takie jak :
spi¿,- wstep 10 z³ piwo cena ok 5-6
drewniany koñ,--wstêp darmowy piwo 6 z³
cogigatur --wstêp 10 z³ nabijane na karte czyli potem do wydania w barze
to z katowic
zanzi- wstêp 5 z³ studenci 3 z³ piwo,setka 5 z³
merkury- nie orientuje sie ale za to s± gorrrr±ce niunie ;D
koc- zdaje siê ¿e 7 z³ wstep
czekam na odezwê!
Dlaczego nie chcesz ze mn± pojechaæ do Warszawy miasta szpanerów!?
A my¶la³am, ¿e kto¶ jeszcze siê udzieli³ a to tylko Ty;P se próba robi:P
Kto na te tañczochy idzie? KLASOOO NOOOO:P
P.S. Mom fajniejszy podpis;p ale ³obrozek mosz fajny:P ale TYs to nie jest chyba;P
Nie proszê tylko nie do zanzi aaaa:P osobi¶cie jestem za odkryciem nowych zakatków Cogigatur albo ten tajemniczy klub którego nazwy nie mogê sobie przypomniec:P (skrócony opis brzmi: przechodzili¶my ko³o niego z Martyn±, Ol±, Krystianem, Arkiem i Patrykiem w drodze do ¿abki:P znajduje sie pomiêdzy WW a Spi¿em i lecia³a tam fajna muzyka:D wiêkszej ilo¶ci informacji nie posiadam:) mo¿e ktos z moich towarzyszy pamiêta nazwe:D?
so... ja jestem zdania i¿ koc jest dobry, zanzi odpada kategorycznie, jesli chcemy poszerzyc nasze horyzonty- w koncu... to mozemy isc do cogitatura lub drewnianego konika, w drewnianym koniku z tego co sie orientuje to nie sprawdzaja za bardzo dowodow wiec gucha by mogla wlezc;d moze po prostu jutro zaglosujemy w klasie? poroste nie?
ja to jest "Poroste";d ale jak nas bedzie duzo w koniu jest malo miejsca;d drewnaianym oczywiscie;p
cogitatur
25.04 | pt | Funk You!
start: 21:00 // wstêp wolny
impreza taneczna w klimatach Funky, `60, `70, `80, `90 oraz POP
http://www.cogitatur.pl/
my¶le, ¿e co¶ dla nas;) i jestem zaaaaa;P
Skoro zanzi (jak widzê) nikomu nie pasuje... to my¶lê, ¿e Cogi bedzie najlepsze~!!!
a ta biba "Funk you" je stworzono dla nas!! chocia¿ ten plastikowy czy tam drewniany ko.ñ... kaj to je?
Tego po¿egnania z Grund± nie mozna przesun±æ na wieczór, a zreszt± kto by chcia³ do szkoly wtedy przyj¶æ. Mam pro¶bê niech kto¶ na gg wszystkim napize (moje nawala), ¿eby jutro ka¿dy co¶ na kawê lub hernate przyniós³. Eeee.....co¶ jeszcze?? AAaaaA pere³ki dla Grundy ¶liczne!! (przynajmniej moim zdaniem )
podlaczona do swiata <lol> wiec teraz moge sie wypowiedziec ;d;d ja tu protestuje przeciwko czemus gdzie mnie nie wpuszcza gdyz pragne spadziec ta bibe z wami ;d;d chocby to mial byc most w batorym ;d;d i stwierdaz iz Kozowa propozycja mi sie narazie najbardziej podoba ;d tylko gdzie to cos jest ;d gdzy ludzie z rudy ( przynajmniej ja ale sie pociesze tym ze Madziur pewnie tez ) nie wiedza gdzie to jest ;d;d