III LO w Chorzowie
elo ! po dzisiejszym jakże przypadkowym ale niezmiernie miłym spotkaniu z karolem i panią iwonką naszły mnie małe wyrzuty sumienia odnośnie kroniki. tylko małe, bo dobrze wszyscy wiemy, ze wiele razy was prosiłam o przesyłanie tekstów, które chcielibyście w niej zamieścić. kilka osób się wywiązało, choć większość nie. w każdym razie, wracając do wyrzutów mojego sumienia, to postanowiłam ukończyć ją, deadline daję sobie na 19 grudnia, kiedy to mam nadzieję spotkamy sie na wigilii klasowej(pacz: wigilija). mam nadzieję, zę wtedy bedziemy mogli się nią już troszku pocieszyć ;D
chciałabym, abyscie przesłali mi zdjecia, które są śmieszne, podkreślam, jakaś śmieszna macha, bułka między zębami, arek mile widziany ; D mogą a nawet wskazane by bylo aby były to również zdjecia z jakiś nieoficjalnych imprez, czyli tych, które nie miały miejsca w naszym batorym <park&wino&śpiew&td.> mogą być opatrzone komentarzem własnym.
czekam również na wszelkiego rodzaju skany wierszyków, głupich liscików, rysunków <np. z tyłów zeszytów> wszystkiego czym raczyliśmy siebie przez te 3 lata. moze teraz trudno sie spiąć i cos takiego zrobić skoro mamy ostatnie dni wakacji, ale pomyślcie, jak fajno nam się będzie to oglądało za 20 lat... ;>
istnieje tez kwestia pieniędzy. gdybym miała wywołać wszyskie zdjecia bym chyba zbankrutowała, a karol już nie dysponuje niczym co ma jakąś wartosć konkretną a należy do naszej klasy, wiec mamy mały problem. jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to małe datki przelewane na moje konto ;p jest to trochę głupawe, ale chyba jest to jedyne wyjscie, które nie dostarczy wam problemów typu przyjechać gdzieś/spotkać się. czekam na odezwę i lepsze idee, pozdro moc grzyba z wami ;*
Dżizyss... Gdybyś wcześniej powiedziała z tymi kartkami lub wpisami z tyłu zeszytu toż to zaciepałabym Cię tym =D No ale jako bezużyteczne oddałam je w posiadanie hasiokmenom.. =( Ale , ale... Myślę, że damy rade odtworzyć takie jakieś pseudokopie z Gucholem.. ;D Może być? Sfingowane.. I ja tam myślę, że chętnie się włączę w Twoją ideę kronikową.. Napisać coś pięknego?
Śmiesznych zdjęć to moich macie pod dostatkiem (Monika chwali się gardłem, Monika z twisterem na głowie- czy co to było), więc postaram się znaleźć ja coś na Was! ha ha, zemsta będzie słodka!
Dlaczego nie chcesz ze mną pojechać do Warszawy miasta szpanerów!?
no właśnie, po ilę się zbieramy ? proponuję 3-4 złote, a to co zostanie ew. przeznaczę na zakupy wigiljowe moggą być madziorr ale mam nadzieję, ze nie tylko ty posiadałaś takowe.
co do tego, zebyś napisałą coś pięknego, to i owszem ale bardzo krótko, bo nie ma sensu się rozpisywać. myślę, że lepszym pomysłem będą zdjęcia+ jakiś !krótki! opis do nich. mozesz więc przesłać opis jakiegoś wydarzenia+ focie do tego
wiesz, w sumie mozna zmienić koncepcję, ale jak tak patrzę na te wpisy, które są, to zajmują 1-2 strony. nie ma zdjęć i jest to po prostu nudnawe chyba, ze faktyznie nie fest krótkie, ale też bez przesadyzmu
ja też może coski ukulam i ja tam mam jeszcze kilka zeszytów z ciekawymi rysunaki z tylu ;d i ostrzegam, że ciekawe nie koniecznie oznacza ładne, bo baaaaardzo często rysowałam Madziura <lol> ;*** a fotki moze jakies znajde ale pewnie nie mojego autorstwa, bo jak wiadomo - nie można być we wszystkim najlepszym, więc fotografia nie jest moja mocną stroną <lol> jak będe miała chwile wolnego to się za to zabiore ) tęsknie grzybkiii ;**