III LO w Chorzowie
Witam,
zgadnijcie kto to?
Fajne macie to forum. Jeszcze nie przeczyta³am wszystkich w±tków, ale to kwestia czasu.
I co tam s³ychaæ?
Napiszcie jak tam rekrutacja na studia!
Pozdrawiam ca³± dziennikarsk±89!
Oj, jakby Pani wiedzia³a, co z tymi usprawiedliwieniami siê dzia³o, to by nas Pani przesta³a tak lubiæ Ale kwestia czasu i siê pewnie do wielu rzeczy poprzyznajemy (znaczy, nie wiem jak reszta, ale ja mam swoje za uszami ^^).
I w³a¶nie, Grzyby, Grzyby, mówcie, jak tam rekrutacja?
Hm...a ja niby ju¿ 3go lipca wisia³am na listach z MISHu, ale w internecie jak i nie by³o, tak nie ma, wiêc mo¿e to s± studia-widmo ^^. Jadê dzisiaj sprawdziæ, bo siê trochê martwiê ;]
a ja od pazdziernika bede studentka politechniki slaskiej i bede sie uczyc zarzadzania i inzynierii produkcji ;D;D ahhh brzmi dumnie ;D papiery juz zawiozlam wiec teraz mam wakacje czyli przez 6 dni w tygodniu do pracy <lol> Owaca a co do usprawiedliwien to Pani Grunda juz sie dowiedziala wielu szczegolow podczas wymiany z Niemcami ;p wiec nie weim czy cos by ja w tej kwestii zaskoczylo ;P tesknie za Wami ;**
Ejjjjj powiedzieli¶cie Pani Iwonce te wszystkie straszne rzeczy? ¯e ja, menel klasowy, wpisywa³am "R" i "L" wszystkim chêtnym w przerwie miêdzy warsztatami? Wy zdrajcy, chcia³am mieæ satysfakcje i sama siê pochwaliæ ^^. Ps. Gratuluje Agu¶ !;*
Usprawiedliwienia? Wiem wszystko! (???).
No a teraz dowiadujê siê jeszcze ciekawych rzeczy. Tak powa¿nie, to usprawiedliwianie by³o bardzo uci±zliw± czynno¶ci±. (tym, którzy mi pomagali : Owca, z góry dziêkujê!
No i gratulujê tym, którzy dostali siê ju¿ na studia, a za tych, którzy jeszcze nie wiedz±, czy siê dostali, trzymam kciuki.
no to jo siê te¿ pochwala, coby nie by³o, a dawno mnie nie by³o, bo mnie nie by³o w sensie by³am na urlopie ;D
ja dosta³am siê na kulturoznawstwo, czyli tam, gdzie chcia³am i gitarrra gra ;D piszcie jak inni, bo ja nic nie wiem, jak zawsze ;(
Wiêkszo¶æ z was ju¿ pewnie wie, ¿e dosta³am siê na historiê archiwaln± na Uniwersytecie ¦l±skim Cieszê siê z tego i zupe³nie nie rozumiem czemu niektórzy mówi±, ¿e to samobójstwo... <lol2>