III LO w Chorzowie
benia wiesz ze nie tylko ty mieszkasz na zadupiu jak sie chce to wszystko mozna zorganizowac ale trzeba CHCIEC
a w nocy autobusy juz nie kursują?
fakt, benia ma rację, powroty są koszmarne, żadnego połączenia ;/ ale może pojedzie jeszcze ktoś do katowic ? wtedy na taksówkę można będzie się zrzucić ? albo tomek niech po ciebie przyjedzie na swoim rumaku
No więc ja myślę, że dziennikarska powinna zabalować tak bardzo, żeby nikt nie musiał spieszyć się na "nocnego" busa, tylko jechać tym porannym! Toż to koło 6 wszystko jeździ już dosyć regularnie.. W najgorszym wypadku polecam ciepłe ubranko, wygodne obuwie i pieszą wędrówkę..
Ta pogoda mnie dobija, ale piwem z dziennikarską nie pogardzę... Zbieram się i widzę Was pod kocynderkiem !
Dlaczego nie chcesz ze mną pojechać do Warszawy miasta szpanerów!?
Chciałam Wam podziękować za udaną imprezę i oczywiście zachęcić do organizowania kolejnych spotkań ...
i ja tez sie podpisuje;d;d nie zdawalam sobie sprawy ze az tak za wami tesknilam oby nastepnym razem bylo nas wiecej ejjjj a moze bysmy tak kiedys sie wybrali w odwiedzinki do batorego i Pani Iwonki?
Ja myślę, że z taką sprawą umówimy się na gg. żeby pani profesor miała niespodziankę