III LO w Chorzowie
benia wiesz ze nie tylko ty mieszkasz na zadupiu jak sie chce to wszystko mozna zorganizowac ale trzeba CHCIEC
a w nocy autobusy juz nie kursuj±?
fakt, benia ma racjê, powroty s± koszmarne, ¿adnego po³±czenia ;/ ale mo¿e pojedzie jeszcze kto¶ do katowic ? wtedy na taksówkê mo¿na bêdzie siê zrzuciæ ? albo tomek niech po ciebie przyjedzie na swoim rumaku
No wiêc ja my¶lê, ¿e dziennikarska powinna zabalowaæ tak bardzo, ¿eby nikt nie musia³ spieszyæ siê na "nocnego" busa, tylko jechaæ tym porannym! To¿ to ko³o 6 wszystko je¼dzi ju¿ dosyæ regularnie.. W najgorszym wypadku polecam ciep³e ubranko, wygodne obuwie i piesz± wêdrówkê..
Ta pogoda mnie dobija, ale piwem z dziennikarsk± nie pogardzê... Zbieram siê i widzê Was pod kocynderkiem !
Dlaczego nie chcesz ze mn± pojechaæ do Warszawy miasta szpanerów!?
Chcia³am Wam podziêkowaæ za udan± imprezê i oczywi¶cie zachêciæ do organizowania kolejnych spotkañ ...
i ja tez sie podpisuje;d;d nie zdawalam sobie sprawy ze az tak za wami tesknilam oby nastepnym razem bylo nas wiecej ejjjj a moze bysmy tak kiedys sie wybrali w odwiedzinki do batorego i Pani Iwonki?
Ja my¶lê, ¿e z tak± spraw± umówimy siê na gg. ¿eby pani profesor mia³a niespodziankê