III LO w Chorzowie
Mo¿e by tak jaki¶ imprez ? Pogadanka na temat studiów, piwo, tañce... Termin taki, ¿eby odpowiada³, no i tak w miarê jak jeszcze mamy luzy?
Dlaczego nie chcesz ze mn± pojechaæ do Warszawy miasta szpanerów!?
no dobra, dobra, tylko ktos musi zarzuciæ jakim¶ miejscem, terminem i wtedy siê zoabczy czy to ma sens w ogóle ;pmoze co¶ w halloween? ino to jest w pa¼dzierniku, czy listopadzie ? na pewno bêdzie mozna wyczaiæ fajn± zabawê imy¶lê, ze wiecej osób siê skusi ;] z tego co s³ysza³am/ widzia³am na zdjêciach wzesz³ym roku w le¶niczówce (wpkiw) by³a fajna, tania impreza ;]
ja tez
no cóz, ile mozna siê bawiæ do muzyki z horrorów? wyobra¿am sobie, ze nie zbyt d³ugo. ale je¶li kto¶ bedzie za to nie bêdê protestwaæ.
jest narazie jeszcze trzecia opcja, czyli pó³metek batorego- jeden z wielu pewno. w mega, 24 pa¼dziernik, bilety 8 z³ mogê za³atwiæ. ;]
Gada³am z Much± i stwierdzi³y¶my, ¿e do parku nie bardzo, tzn, Wy to tam macie jakie¶ bilety ju¿ wiêc spoko, ale my¶lê , ¿e u nas zró¿nicowanie jest du¿e jedni przychodz± pó¼niej , jedni wcze¶niej wychodz± a po parku samemu niemi³o chodziæ noc±. Dlatego helloween niech ka¿dy sobie organizuje w swoim gronie a proponujê wymy¶liæ inny termin
no i w³a¶nie czekam na inne..., jak bêdzie przymus to pójdê do mega. Potrafiê czytaæ- ale dziêki Gra¿ynko
no i te¿ na pó³metku Batorego, wszyscy odkryj± swoich znajomych a nie bêdziemy siê zajmowaæ sob±... Ale oczywi¶cie decyzjê zostawiam Wam, ja siê dostosujê
my¶lê, ze nie bêdzie tak do koñca. w batorym chyba zosta³o ma³o naszych znajomych, raczej mieli¶my ich w starszych klasach niz w m³odszych, przynajmniej ja tak zaobserwowa³am. poza tym, chyba niegdy nie mieli¶my problemu, zeby sie zaj±æ sob± na 'szkolnych imprezach'. a je¶li kto¶ bêdzie sie chcia³ bawic bez nas- spoko, jego sprawa.
Ja mogê i¶æ do mega Tylko 31.10.2008 po raz 3 podchodzê do egzaminu z prawa jazdy (w koñcu ¶ci±gnêli mi ten cholery gips wiêc albo bêdziecie ze mn± ¶wiêtowaæ albo mnie pocieszaæ
Mam nadziejê, ¿e w obu przypadkach mogê na was liczyæ