III LO w Chorzowie
Może by tak jakiś imprez ? Pogadanka na temat studiów, piwo, tańce... Termin taki, żeby odpowiadał, no i tak w miarę jak jeszcze mamy luzy?
Dlaczego nie chcesz ze mną pojechać do Warszawy miasta szpanerów!?
no dobra, dobra, tylko ktos musi zarzucić jakimś miejscem, terminem i wtedy się zoabczy czy to ma sens w ogóle ;pmoze coś w halloween? ino to jest w październiku, czy listopadzie ? na pewno będzie mozna wyczaić fajną zabawę imyślę, ze wiecej osób się skusi ;] z tego co słyszałam/ widziałam na zdjęciach wzeszłym roku w leśniczówce (wpkiw) była fajna, tania impreza ;]
no cóz, ile mozna się bawić do muzyki z horrorów? wyobrażam sobie, ze nie zbyt długo. ale jeśli ktoś bedzie za to nie będę protestwać.
jest narazie jeszcze trzecia opcja, czyli półmetek batorego- jeden z wielu pewno. w mega, 24 październik, bilety 8 zł mogę załatwić. ;]
Gadałam z Muchą i stwierdziłyśmy, że do parku nie bardzo, tzn, Wy to tam macie jakieś bilety już więc spoko, ale myślę , że u nas zróżnicowanie jest duże jedni przychodzą później , jedni wcześniej wychodzą a po parku samemu niemiło chodzić nocą. Dlatego helloween niech każdy sobie organizuje w swoim gronie a proponuję wymyślić inny termin
no i właśnie czekam na inne..., jak będzie przymus to pójdę do mega. Potrafię czytać- ale dzięki Grażynko
no i też na półmetku Batorego, wszyscy odkryją swoich znajomych a nie będziemy się zajmować sobą... Ale oczywiście decyzję zostawiam Wam, ja się dostosuję
myślę, ze nie będzie tak do końca. w batorym chyba zostało mało naszych znajomych, raczej mieliśmy ich w starszych klasach niz w młodszych, przynajmniej ja tak zaobserwowałam. poza tym, chyba niegdy nie mieliśmy problemu, zeby sie zająć sobą na 'szkolnych imprezach'. a jeśli ktoś będzie sie chciał bawic bez nas- spoko, jego sprawa.
Ja mogę iść do mega Tylko 31.10.2008 po raz 3 podchodzę do egzaminu z prawa jazdy (w końcu ściągnęli mi ten cholery gips więc albo będziecie ze mną świętować albo mnie pocieszać
Mam nadzieję, że w obu przypadkach mogę na was liczyć