III LO w Chorzowie
A wiêc tak.. dzwoni³am do Pani Iwonki dzisiaj, ¿eby sie zapytaæ jak to wszystko wygl±da je¶li chodzi o sale. A wyglada to tak ze nie bedzie problemu, jeszcze jutro mam zadzwoniæ ¿eby wszystko potwierdziæ szko³a jest czynna do 21 wiec do tej godziny musimy znikn±æ propozycja tych drobiazgów do 5 z³ te¿ siê spodoba³a wiec jeste¶my na dobrej drodze do ustalenia konkretów zosta³o w sumie tylko ustalenie godziny spotkania
napisa³am do karola informuj±c go o naszych planach jako ¿e nie ma z nim sta³ego kontaktu ;p
odpisa³ tak:
niestety ale z seminarium wyje¿d¿am dopiero 22.12. tak¿e pomimo tego ¿e bardzo bym chcia³ nie pojawiê siê. ale mo¿e Wy wpadniecie do mnie 13.12. Co Ty na to ??? dajcie znaæ jak co to ok. godz. 9.30.
Dziêki za pamiêæ !!!
my¶lê, ze to dobry pomys³ ;>
co wy na to ?
good idea
A wiêc po licznych rozmowach decyzja zosta³a podjêta:) wigilia rozpocznie sie o 16 30:) sala ju¿ za³atwiona (z tajnego ¼ród³a jakim jest Pani Iwonka, wiem ¿e nie jeste¶my jedynymi absolwentami którzy planuj± biesiadowaæ ) Drugie og³oszenie dotyczy wyprawy do Karolka:) spotykamy sie o 9 30 na Dworcu w Katowicach (tradycyjnie pod schodami)
mocie byæ!!!!!!! a kroniki nie ebdyie, bo nnie dostaam ani zdjêæ, ani kasy a narazie jestem sp³ukana, wiec ciê¿ko mi bedzie to zasponsorowaæ. chyba, ¿e postaracie sie przyniesæ na wigilie trochê szmalu to bede zaszczycona )
Nowy u¿ytkownik
eee,
a co z prezentami? nie wiecie, czy wie¶ci rozchodz± siê zgodnie z numerami w dzienniku i czy wszyscy s± w stanie co¶ przygotowaæ? ja dodar³am do momentu, gdy Magda Copa pisa³a do Karola, po czym nast±pi³a d³ugaaa cisza.
Ze smutkiem muszê stwierdziæ, ¿e nie mogê wam towarzyszyæ w wyprawie na Karola
pozdr grzyb ;*
e, a wie kto¶ kto jest pode mn±? bo ja by³am pewna, ze skórka, i jak ju¿ jej wszystko ³adnie opowiedzia³am, to dosz³y¶my do tego ze ja jestem pod ni± -.-
karol chyba nie przeka¿e nikomu, bo z tego co siê orientujê ma bardzo ograniczony kontak ze ¶wiatem zewnêtrznym. kto by³ po nim?
ja nie wiem, jak wy, ale mm z tym spory problem ...Oo
eee!
karol mi napisa³ odno¶nie tego co jak i gdzie, bo nie wiedzia³am:
Ok to tak przy katedrze, przy pomniku Jana Paw³a II o g. 10.40.
nie wiem, ile tam sie idzie, ale chyba nie godzine, wiec moze opó¼nimy nasz wyjazd ?
czy na prawde nikt nie wie, kto by³ pode mn± i pod karolem ?
Gra¿in za pomoca n-k ustali³am mniej wiêcej :
pod Karolem by³a Aneta, potem Asia, Sandra, Krystian, Aga Januszkiewicz, Ola, Kinga, Wiola, Marta Kolarczyk, Patryk, Marta Ko³odziej, Koza, ja XD, Martyna K, Benia, Tomek a dalej ju¿ nie jestem pewna