III LO w Chorzowie
i przybędzie:D ja sie dostosuje jesli chodzi o prezenciki:D nie wiem czy to sie sprawdzi tak do końca ale jedno jest pewne musimy coś postanowić tak już na mur beton żeby wiedzieć jakie informacje rozprowadzić i jeszcze jedna sprawa organizacyjna... Czy ustawianiem stoliczków, rozkładaniem obrusików itd bedziemy sie zajmowac jak przybedziemy wszyscy razem? czy stwarzamy jakąś grupke która sie tym zajmie i przybedzie wczesniej? bo ja sie moge pojawić
więc wydaje mi się, że pomysł prezentów i tak zostanie przegłosowany ;p bo większośc odwiedzających forum opowiedziała się już za prezentami ;p a co do wcześniejszego przybycie to ja odpadam bo i tak musze się już urwać z zajęć, żeby się z Wami zobaczyc ;**
ja myśle, ze ci co przyjdą na 16.30 mogą się tym zająć a ci co musze się urywać z zajęć mogą spokojnie na 17. arek napisał mi tak<kopiuje jako, że chyba brak mu odwagi, aby napsiać tutaj...>
Co do prezentów to mnie jest obojętnie , dostosuje sie do wiekszości, ale myślę że jak ktoś zapomni kupić to głupio mu potem bedzie przyjść na wigilie gdyby wygospodarował sobie chwilkę czasu co wiec wy na to ? mysle, ze dziś musi zapaść decyzja i ktoś musi ją podjąć...
hmm to moze odpuscmy sobie te prezenty? widze ze niektorym spedza to sen z powiek i szkoda by bylo gdyby z tego powodu ( z powodu jakiejs ewentualnej wtopy) zapanowala niemila atmosfera... proponuje zeby te pieniazki przeznaczyc na jakies swiateczne przysmaki;d;d;d
Hej! Tak też sądzę, że sami w sobie jesteśmy jak takie gwiazdkowe prezenty, więc cała reszta jest zbędna! Noo.. Ale w razie gdyby się ktoś uparł to może dostać buziaka od Stefana.. ( dalej jest u mnie)
Jako że jestem rozchwiana emocjonalnie i intelektualnie decyzji nie podejmuję, tylko się dostosuję.. I jeszcze nie wiem czy w piątek będę mogła wpaść wcześniej, bo w czwartek baluje z psycholożkami! O_O Kto wie czy nie wrócę dopiero w piątkowe południe.. No ale mimo wszystko wydaje mi się, że damy rade zorganizować przestrzeń wigilijną sprawnie, bez konieczności przychodzenia 3 dni wcześniej..
A teraz pytanie NAJWAZNIEJSZE!!!
Jakie menu?
Co dusza zapragnie czy może jednak według konkretnych ustaleń?
Dołaczam się do Muchy... moją wolą jest aby prezentów nie było, bo jak wspomniał Madzior same sobie jesteśmy prezentami xD. Poza tym może przyniesiemy obrusidła i swieczuuunie? bo bedzie wieczor i blask świec(;p) może zrobić faaaajny klimat:)Moge przynies z 2 obrusy, i z 2 swieczunie:) Co do żarełka to przyniose jakieś słodkości:)
Ja jestem za!!!...za wszystkim. MIsiaki rybaki ale będzie was fajnie zobaczyć !! Prezenty jak najbardzej za 5 zł nie umrzemy ,a jak to określiła JESZCZE Panna Marta M. "bezpłciowe" też się da kupić A wogóle o której się spotykamy??? A kto czajnik przyniesie jak chcemy zrobić herbatę ?? (czytałam, padł taki pomysł!!) moja matka powiedziała, że nie da i że mamy nie przychodzić w czasie wygili po obrusy, bo jesteśmy za starzy:P<lol>
w takim razie ja też się opowiadam przeciw prezentom a za winem XD spotkamy sie na miejscu, zrobimy zrzute, chłopcy (miejmy nadzieję, że się pojawią! ) pójdą do sklepu a my wszystko przygotujemy Mogę jakiś świeczek poszukać (chociaż w andrzejki chyba wszystkie zatkały mi zlew, ale może coś jeszze zostało ) i przyniosę oczywiście jakieś żarełko do piątku
Ostatnio edytowany przez owca (2008-12-16 21:46:27)
Czołem ludziska!!!
Wiem, moja wina, długo się nie odzywałam, ale dzięki Barankowi byłam na czasie z wszystkimi postanowieniami forum :] Szkoda, że idea prezentów upadła, bo już się szykowałam na zrobienie czegoś fajnego, ale winko też może być
Oczywiście zjawię się w piątek. Aneta była pode mną w dzienniku, ale nie wiem czy zjawi się na Wigilii. Wyślę jej SMSa i zobaczę co powie. Tylko szczerze mówiąc nie mam z nią żadnego kontaktu i nie wiem czy ktokolwiek ma. Rozmawiałam z Martą Kołodziej i ona też powinna być
Przyniosę jakąś świeczkę, poszukam też serwetek Cieszę się strasznie na to spotkanie z Wami!!!
Pozdrawiam wszystkie Grzyby